Workshop i Internal Energy 24 november

Utforska, upptäck och erfar den inre energin i Tai Chi som också kallas Nei Qi eller Internal Energies. Det är kunskapen om och färdigheten i att använda Nei Qi  som utmärker Tai Chi och som tillsammans med de rent kroppsliga övningar gör Tai Chi så speciellt. 

Vi utgår från kroppens position och hållning, eliminerar spänningar och främjar ett fritt flöde av energi. Vi gör detta genom att använda vår medvetna närvaro (mind intent). Sedan går vi vidare och ser hur man kan använda denna energi på ett konkret sätt.

Förutom att vara en kraftfull metod för avslappning och återhämtning börjar man skapa inre mental frihet, dvs den djupa insikten om att jag har ett val i varje situation och att jag är fri att handla utifrån min egen vilja. 

Intressant eller hur!

Jag håller  en workshop initialt för Tai Chi utövare som också är öppen för andra som är intresserade och har erfarenhet, t.ex. Yoga utövare den24 november i Höör kl 13.45-17.30. (Passar tågtider söderut från Höör) 

Vi närmar oss detta ämne utifrån förutsättningarna i gruppen, en del har kanske redan lite erfarenhet och andra är helt nybörjare. Vi kommer att jobba med enskilda övningar och mjuka parövningar för att verifiera att vi är på rätt spår. Vi arbetar i samförstånd för ömsesidigt lärande. 

Förutsättningarna är olika för olika individer och jag kommer att göra mitt bästa för guida var och en. Därför är antalet platser begränsade, så om du är intresserad vg meddela mig så fort som möjligt.

Om du känner någon som du tror är intresserad så är den personen välkommen!

Mer info och anmälan här https://www.taichi-qigong.se/push-hands-workshop/

Mycket välkommen

Kalle